HVEM ER VI

Erfarne helsefaglige saksbehandlere

Nordic Netcare har mer enn 70 helsefaglige saksbehandlere ansatt, og alle er utdannet og autorisert som enten fysioterapeuter eller kiropraktorer. Alle saksbehandlere er alltid oppdatert på den nyeste evidensbaserte kunnskapen innenfor vårt rådgivningsområde. I tillegg til dette har teamet stor og relevant kompetanse innenfor ulike sportsgrener, treningsmetoder og forskning, og i tillegg praktisk behandlererfaring.

Julie

cand. scient. fys

Julie er utdannet fysioterapeut og cand. scient. Hun har særskilt fokus på å implementere ny forskning i praksis og har gjennom sin videreutdannelse fått dyptgående kunnskap når det gjelder koblingen mellom evidens og praksis.
Julie er interessert i kampsport og har gjennom en årrekke dyrket forskjellige former for kampsport kombinert med styrketrening.

Endre

B.Pt. Fysioterapeut

Endre er utdannet fysioterapeut og har særlig interesse innenfor idrett og spesielt løping. Endre har drevet med friidrett i 10 år og har blant annet vunnet 2 medaljer i stafett i Norgesmesterskap for U23. Han er fortsatt en aktiv 400-meterløper og sprinttrener for en gruppe lovende unge løpere.

Camilla

cand.manu.

Camilla er utdannet kiropraktor og har gjennom flere år arbeidet på klinikk og spesialisert seg på skiveprolaps i korsryggen og nakken samt for graviditetsrelaterte plager.
Camilla har tidligere spilt fotball i mer enn 20 år.

Andreas

Cand.scient. fys

Andreas er utdannet fysioterapeut og cand.scient. fra Syddansk Universitet. Hans utrettelige arbeid med å samle inn og formidle den nyeste regionale og internasjonale forskningen er med på å sikre at kundene våre mottar den nyeste evidensbaserte rådgivningen. Andreas er tidligere turner på høyt nivå og i sin fritid holder han fortsatt på med konkurranseturnere i trampoline og tumbling.

Frederik

Fysioterapeut B.sc.

Frederik er utdannet fysioterapeut med spesiell interesse og erfaring innenfor trening og manuell behandling.
Han har utfordret sin fysiske og mentale styrke gjennom en lang rekke aktiviteter fra fotball og golf til triatlon og ultraløp. Senest har han deltatt i og vunnet det ekstremt krevende TV2-programmet «Korpset».
I tillegg til å være helsefaglig rådgiver så bruker Fredrik sine mange erfaringer til å gi en meget personlig rådgivning og hjelp til selvhjelp.

Katinka

Fysioterapeut B.sc.

Katinka er utdannet fysioterapeut og har flere års relevant klinikkerfaring med spesielt fokus på rygg- og skulderskader. Hun har gjennom flere år trent og undervist i TRX slyngetrening og reformer pilates. Hennes kunnskap gir god oversikt over hvilken behandling eller trening som best kan hjelpe deg med skadene dine.

HVORDAN DET VIRKER

Support via telefon og app

Kontakt oss

Ring direkte til oss eller bruk vår Nordic Netcare-app

Dialog omkring skaden din

• Beskriv skaden
• Prognose for skaden
• Få råd og veiledning

Valg av klinikk

Basert på vår helsefaglige samtale «matcher» vi dine ønsker og behov med den klinikken som passer best

Betalingsgaranti

Når du blir behandlet på en klinikk i vårt nettverk, betaler vi for din behandling direkte til klinikken

Bli bra

Kom tilbake til det du har savnet å gjøre, uten smerter

Kontakt oss

Ring direkte til oss eller bruk vår Nordic Netcare-app

Dialog omkring skaden din

• Beskriv skaden
• Prognose for skaden
• Få råd og veiledning

Valg av klinikk

Basert på vår helsefaglige samtale «matcher» vi dine ønsker og behov med den klinikken som passer best

Betalingsgaranti

Når du blir behandlet på en klinikk i vårt nettverk, betaler vi for din behandling direkte til klinikken

Bli bra

Kom tilbake til det du har savnet å gjøre, uten smerter

HVORFOR VELGE OSS

Kvalitetssikret helse siden 2003

200 000 kunder i året

Gjennom vår unike helsemodell har vi siden 2003 hjulpet mer enn 600 000 kunder.
Vi gir råd og hjelper nå mer enn 200 000 kunder hvert år og betaler for mer enn en million behandlinger i året. Vårt mål er at du så raskt som mulig skal kunne komme tilbake til hverdagen slik du ønsker den.

4000 klinikker

Vi samarbeider med mer enn 4000 klinikker og 12 000 helsefaglige behandlere i Skandinavia, som alle er en del av Nordic Netcares kvalitetssikrede nettverk. Vi er stolte over å kunne tilby de beste klinikkene i Norden innenfor en lang rekke relevante behandlingsformer: fysioterapi, kiropraktikk, osteopati, naprapati, manuellterapi, psykomotorisk fysioterapi, akupunktur og soneterapi.

19 års erfaring

Nordic Netcare ble grunnlagt i 2003 på Islands Brygge i København som et privat helsetilbud med fokus på fysioterapi og trening, men siden har vi vokst til å bli en av Nordens ledende helseaktører.
Vi drives av en pasjon for å motivere mennesker til å gjøre en egeninnsats for egen helse.

MOBILAPP

Nordic Netcare-app — Hjelpen er lett tilgjengelig

Alle kunder som har en aktiv sak, tilbys å bruke vår app.

Appen gir deg tilgang til en oversikt over saken og klinikken din, bestillinger, treningsprogram, relevant informasjon og evt. refusjon.
Enkel og sikker pålogging
Finn den beste klinikken
Se din utvalgte klinikk og bestill online
Se din trening

Treningsvideoer tilpasset ditt behov, slik at du kan trene riktig.

Alle øvelser, råd og veiledning er valgt på bakgrunn av den nyeste forskningen og er tilpasset nettopp din skade. Du er alltid velkommen til å ringe tilbake til oss om du har spørsmål.

KONTAKT

Kontakt oss

+47 21 95 07 99